Festa!
21 Augustus 2012 | Malta, Marsalforn
21 Augustus 2012 - 21:39
Lia En Jan:
wat weer een leuk verslag.
Wij hebben een andere camper gekocht en wilden in september ook Italie/Griekenland aan doen,ware het niet dat ma v niet in orde is. Wij zoeken het nu dichter bij huis, Zeeland/Belgie, ook leuk.Geniet van de a.s. reis, wij wachten met spanning weer jullie verslag af.liefs vanaf texel, Jan en Lia
22 Augustus 2012 - 11:25
Hanneke De Leeuw:
Hoi Rob en Christa,
Wat leuk om weer wat te lezen van jullie.
Zelf ga ik vrijdag op vakantie,8dagen naar Duitsland (moezelgebied)
Totaal heb ik 2 weken vakantie.
Veel plezier in Italie.
Groetjes Hanneke.
26 Augustus 2012 - 14:06
Heleen & Eelco:
Ha Rob en Christa,
Wat een heerlijke verhalen, ik heb ze met genoegen gelezen. Wat een bizar verhaal over de overtocht naar Italie.... ! Uiteindelijk heb je dan toch nog geluk om een lekkere hut met badkamer te "krijgen". Wij denken met veel plezier terug aan onze ontmoeting in Sivota en Meganisi, en koesteren onze vakantie herinneringen. Wat was het heerlijk. Ook wij kwamen terug met 14 graden in Nederland...! Niet leuk. Na ons hebben vrienden 2,5 week met de Baldur gevaren en nu heeft een collega van mij de boot mee. Ook van hen krijgen we enthousiaste verhalen via de sms. Wij hopen over een weekje nog 1,5 week naar de boot te gaan maar dat hangt even af van allerlei ontwikkelingen hier. Ik heb net een weekje met 5 andere vrouwen door de Bourgogne gefietst, prachtig, wel heftig en zwaar, maar gelukkig prachtig weer. Ondertussen zit onze oudste zoon in Zuid Afrika maar we hebben onze jongste net opgehaald van Schiphol, die na 2 maanden centraal Amerika vakantie is teruggekeerd.
Wij hebben nog leuke foto's van jullie afvaart uit Meganisi ik zal kijken of ik ze jullie kan mailen.
Begrijp ik het goed dat jullie de boot nu op de kant hebben en niet meer terug komen in Griekenland?
Het was leuk geweest jullie nog een keer te treffen ergens in een haventje in de Ionische zee...!
Groeten Eelco & Heleen