Boulogne
08 Mei 2008 | Nederland, De Koog
08 Mei 2008 - 15:23
Hanneke De Leeuw:
hoi rob en christa.
als eerst: rob van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
wat een avontuur al weer op jullie 1e traject.
Goeie reis verder toegewenst.
Hanneke.
09 Mei 2008 - 07:17
Henk En Frauke:
We hebben veel aan jullie gedacht deze dagen want het is (ook hier) fantastisch zeil weer Het weekend met mijn zwager en nichtje in Friesland wezen zeilen en volgende week staan er 5 dagen IJsselmeer op het programma. Goed dat jullie al zo,n stuk zuidwaarts zijn. Ja zo,n havenblokade wordt je weer eens met de problemen van Europa geconfronteerd. Hopelijk duurt het niet zo lang.
Rob namens ons van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Crista bij ons liggen twee washandjes die waarschijnlijk in de wasmachine zijn achtergebleven we zullen ze bewaren bij de gevonden voorwerpen.
Leuk om zo contact te houden We wachten op een volgend bericht
Groetjes en succes
Henk en Frauke -
27 Juni 2008 - 22:49
Christa:
Thanks for letting me know that your narrative is also in English. I should have found it, but now have. Enjoyed your descriptions of high winds and waves, and your photos are excellent. Thanks for sending. I'll return to your e-mail and reply to that as well. Happy Birthday to Rob! Continue having a great time.
Your good friend
from Riverside,