De Piano
Door: Rob en Christa
21 Juli 2007 | Nederland, De Koog
Er werd een draagband gefabriceerd, die Rob om z'n nek (!) deed, Harry & een wildvreemde jongen die kwam helpen ónder de piano, Rob en de Malteser erboven, en dan beetje voor beetje naar boven. Ik kon er niet naar kijken, verwachtte ieder moment een doffe klap, en die draagband vond ik helemaal verschrikkelijk maar ja, het ging wél.
Daarna, dus ná de trap. het "Hondje"(plankje met 4 wieltjes) eronder en daar rolde mijn piano de flat in, omdar voor de rest van zijn leven
te blijven, want Rob heeft gezworen hem nóoit meer te verhuizen. Haary kwam na een bak koffie en een broodje spek ( speciaal verzoek) ook weer op adem en heeft toch maar mooi onze spullen 3000 km verhuisd, niets kapot, zelfs de antieke kasten hebben de reis overleefd!
22 Juli 2007 - 19:16
Hanneke De Leeuw:
hoi christa en rob.
wat een verhaal,maar wat fijn dat de meeste spullen nu op gozo zijn.
groetjes hanneke -
04 Augustus 2007 - 06:49
Martin & Ina:
Hoi Rob & Chris,
Wat een supergoed idee om op deze manier vrienden en familie op de hoogte te houden. Wij zitten onder het genot van een frappe op het Griekse eiland Samos nu jullie piano-perikelen te lezen. Wat zullen jullie de komende maanden nog druk hebben.
Kijken ernaar uit om van de winter uitgebreid bij te praten. Hebben nu even haven-arrest i.v.m. wachten op een motoronderdeel uit Nederland (voor Rob: koelwater manchet)
Groetjes, liefs ook aan de ladies,
Martin & Ina